FSB :: Info

WU13 SELEKCIJA FS BEOGRADA ZAVRŠILA UČEŠĆE NA TURNIRU REGIONALNIH SELEKCIJA U SC FSS U STAROJ PAZOVI

29.05.2023
WU13 SELEKCIJA FS BEOGRADA ZAVRŠILA UČEŠĆE NA TURNIRU REGIONALNIH SELEKCIJA U SC FSS U STAROJ PAZOVI

Danas su odigrani poslednji mečevi u okviru Turnira regionalnih WU13 selekcija koji se održavao od 26. maja u SC FSS u Staroj Pazovi. Turnir je okupio igračice uzrasta do 13 godina iz sva četiri regionalna fudbalska saveza u Srbiji.

Odgovarajuća selekcija FS Beograda ujedno je danas odigrala i poslednji meč u okviru ovog turnira i izgubila od selekcije FS Vojvodine rezultatom 5:0. Rezultat na poluvremenu meča bio je 0:0 i ništa nije nagoveštavalo ovako visoku pobedu selekcije Vojvodine, međutim u drugom delu igre fudbalerke WU13 selekcije FS Vojvodine bile su konkretnije kada su se nalazile pred golom FS Beograda, što je rezultiralo na kraju i visokom pobedom.

Pre toga naša selekcija je odigrala dve utakmice, protiv FS Regiona Zapadne Srbije i FS Regiona Istočne Srbije. Protiv vršnjakinja iz Zapadne Srbije ostvarena je pobeda rezultatom 5:2, dok je selekcija Istočne Srbije bila bolja od naše selekcije rezultatom 2:1.

Na kraju turnira sve ekipe su dobile isti pehar, uz poruku da je tokom ovog turnira bilo najbitnije druženje. Svakako, u svim utakmicama se moglo videti da u regionalnim selekcijama postoji veliki potencijal iz kojeg će ženski fudbal jednog dana crpiti svoju snagu i najbolje igračice i da za ženski fudbal u Srbiji ono najbolje tek dolazi, u šta je mogao da se uveri i Dragiša Zečević, selektor seniorske ženske reprezentacije Srbije, koji je ispratio ceo turnir u Staroj Pazovi.

Ekipu FS Beograda kao selektor predvodio je Srbislav Erdeljan, zajedno sa pomoćnikom Slobodanom Erdeljanom. U dresu FS Beograda na WU13 Turniru regionalnih selekcija učestvovale su sledeće igračice:

Sandra Vukašinović (ŽFK Crvena zvezda), Iva Posavec (ŽFK Zemun), Dunja Marinković (ŽFK Kolubara), Lara Bogdanović (ŽFK Kolubara), Milica Vićentić (ŽFK Crvena zvezda), Lenka Pavlović (ŽFK Crvena zvezda), Nina Pavlović (ŽFK Crvena zvezda), Petra Stojanović (ŽFK Kolubara), Helena Marin (ŽFK Rad), Lana Ajdarić (OFK Zabrežje), Sara Subotić (SFU Rojkovac), Andrea Deljanin (ŽFK Zemun), Mila Čajević (ŽFK Heroj), Marija Rodić (ŽFK Heroj), Sonja Stefanović (ŽFK Heroj), Andrea Trpeski (ŽFK Heroj), Ana Todić (FK Hajduk Lion), Jovana Popović (ŽFK Zemun), Andrijana Vorkapić (ŽFK Zemun), Lana Martinović (ŽFK Zemun).

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH