FSB :: Info

ZA BOLJE USLOVE RADA BEOGRADSKIH SUDIJA | FSB SKLOPIO DVOGODIŠNJU SARADNJU SA KOMPANIJOM SPORT VISION

26.05.2023
ZA BOLJE USLOVE RADA BEOGRADSKIH SUDIJA | FSB SKLOPIO DVOGODIŠNJU SARADNJU SA KOMPANIJOM SPORT VISION

Kompanija Sport Vision postala je novi partner Fudbalskog saveza Beograda i u naredne dve godine pružiće podršku radu Organizacije fudbalskih sudija FS Beograda. Prema dogovoru koje je rukovodstvo FSB sklopilo sa renomiranim distributerom sportske opreme biće obezbeđena kompletna nova oprema za sudije koje dele pravdu u ligama pod ingerencijom FSB.

Promocija nove opreme dogodila se na utakmici finala Kupa FSS na teritoriji FS Beograda u kojem su se sastale ekipe FK BASK TEK i FK Zemun na stadionu Voždovca.

Glavni sudija Marko Bura je zajedno sa svojim pomoćnicima ovaj meč sudio u novoj opremi koja je obezbeđena putem saradnje sa kompanijom Sport Vision.

Generalni sekretar FS Beograda Miloš Mirković istakao je da je novo partnerstvo nastavak truda rukovodstva FSB da podigne na viši nivo rad svih sektora Saveza.

– Ponosni smo što je kompanija Sport Vision, koja je lider sportske maloprodaje na Balkanu i koja je na tržištu Srbije prisutna skoro tri decenije, prepoznala napore rukovodstva FSB u stvaranju što boljih uslova u beogradskom fudbalu, kako za klubove, sportske radnike, tako sada i za sudije. Bez sudija nema fudbala, i jedan od strateških ciljeva FSB jeste podizanje standarda u edukaciji sudija i obezbeđivanje što boljih uslova za kvalitetan rad. Sklapanje partnerstva sa kompanijama kao što je Sport Vision je krucijalno za razvoj fudbala u Beogradu i u budućnosti ćemo uložiti maksimalne napore da i dalje podižemo standarde i kvalitet rada FSB – zaključio je generalni sekretar FS Beograda.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH