FSB :: Info

ŽKMF Intelektualac osvajač prve Ženske futsal lige Beograda!

10.04.2024
ŽKMF Intelektualac osvajač prve Ženske futsal lige Beograda!

Fudbalski savez Beograda piše istoriju!

Nakon uspešnog pilot projekta ženske futsal lige pod okriljem Fudbalskog saveza Beograda prošle godine, ova sezona je ušla u istoriju kao prva zvanična Ženska futsal lige Beograd, budući i da su svi učesnici registrovani zvanično kao prvi ženski futsal klubovi u Republici Srbiji. Četiri futsal kluba su dala učešće u ovom takmičenju (SU GFK 2023, ŽKMF Palež, ŽSK Ekonomist i ŽKMF Intelektualac).

U SC Rakovica sinoć je na programu bila finalna utakmica prvestva između SU GFK 2023 i ŽKFM Intelektualac 2:5 (1:1) pred oko 100 gledalaca.
Na kraju, generalni sekretar Fudbalskog saveza Beograda g-din Miloš Mirković je uručio pehar namenjen prvaku Ženske futsal lige Beograd, ekipi ŽKMF Intelektualac. Čestitkama na sjajnoj futsal predstavi koje su prikazale obe ekipe se pridružio i g-din Dejan Stajić, koji je u ovoj sezoni predvodio ovo takmičenje.

Treba naglasiti da postoje naznaka da će prvenstvo u narednom periodu biti brojnije, budući da je došlo do velikog interesovanja za ovu inicijativu, a i da su se klubovi znatno pojačale u odnosu na učešće u pilot program prethodne godine.

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH