FSB :: Info

U15 REPREZENTATIVCI FS BEOGRADA POBEDOM ZAPOČELI TAKMIČENJE NA MEĐUNARODNOM MEMORIJALNOM TURNIRU „JOSIP KATALINSKI ŠKIJA“

22.05.2024
U15 REPREZENTATIVCI FS BEOGRADA POBEDOM ZAPOČELI TAKMIČENJE NA MEĐUNARODNOM MEMORIJALNOM TURNIRU „JOSIP KATALINSKI ŠKIJA“

Međunarodni memorijalni turnir “Josip Katalinski – Škija“ na kojem učestvuju U15 reprezentacije ove godine će imati svoje dvanaesto izdanje na kojem učestvuje i selekcija FS Beograda, a juče su odigrane utakmice 1. kola grupne faze.

Selekcija FS Beograda juče je odigrala svoj prvi meč protiv U15 selekcije Bosne i Hercegovine  i odnela pobedu rezultatom 2:1.

Celu utakmicu možete pogledati ovde.

 

Finalni meč će biti odigran u četvrtak od 13:00 protiv  Crne Gore koja je se plasirala u finale pobedom nad selekcijom Kantona Sarajeva nakon izvođenja jedanaesteraca.

Spisak naše delegacije možete videti ovde.

Delegacije ekipa učesnika na Međunarodnom memorijanom turniru „Josip Katalinski Škija“ su pred početak odigravanja utakmica posetile grob legendarnog igrača i trenera i položile cveće.

U ime FS Beograda cveće je položio Srđan Milosavljević, rukovodilac takmičenja za mlađe kategorije FSB, i Ana Jović, Komesar za takmičenja mlađih kategorija. Prisutna je bila i Jasna Katalinski, supruga pokojnog Josipa Katalinskog, kao i generalni sekretar nacionalnog saveza Adnan Džemidžić.

 

Tekući račun Fudbalskog saveza Beograda

205-518813-14

Tekući račun organizacije fudbalskih trenera

205-526771-02

Tekući račun organizacije fudbalskih sudija

205-518812-17

VRH