05.10.2020

Održana 8. sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Beograda

U prostorijama Fudbalskog saveza Beograda održana je 8. sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Beograda kojom je predsedavao predsednik FSB Marko Pantelić. Članovi rukovodećeg organa FS Beograda su verifikovali odluke Odbora za hitna pitanja FSB, pa su tako usvojene odluke o dopuni Propozicija za prvenstvo liga na teritoriji FS Beograda za takmičarsku sezonu 2020/2021, zatim su usvojene Propozicije za takmičenje Treće futsal lige - grupa “Beograd” i Propozicije za takmičenje Futsal U-19 za takmičarsku sezonu 2020/2021.

  

Usvojeni su sastavi Treće futsal lige - grupa “Beograd” i Futsal U-19 za tekuću takmičarsku sezonu, kao i kalendari takmičenja za te dve lige. Potvrđena je i lista sudija i delegata za futsal takmičenja.

U članstvo FS Beograda primljena su još dva nova kluba i to GFU “Gornja varoš” i KMF “Solunac”.

  

Na sastanku je bilo reči o postavljanju biste Hugu Buliju koji je doneo prvu fudbalsku loptu u Beograd. U tom smeru uspostavljena je saradnja sa gradskom Skupštinom, kako bi se za ovo spomen obeležje našla odgovarajuća lokacija.

  

Članovi IO FSB su informisani i o početku edukacije za trenersku UEFA B licencu na Adi Ciganliji, a naglašeno je da grupu polaznika čine poznata fudbalska imena.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!